Receptář + Speciál

Časopis plný tipů a nápadů. ... více
titulní strana časopisu Receptář + Speciál a jeho předplatné

Vydavatel časopisu: Tarsago Česká republika, s.r.o.

Typy předplatného

Roční+4xspeciál
396.00 Kč
Roční SIPO+4xspeciál
369.00 Kč
Čtvrtletní SIPO+speciál
93.00 Kč
Objednat předplatné Darovat předplatné

Časopis Receptář je plný tipů a nápadů z nejrůznějších oblastí zájmu, které mohou pomoci vyřešit každodenní problémy! Tento měsíčník je nejstarší a nejprodávanější český hobby magazín. Je jakýmsi fórem kutilů a zahrádkářů, na němž si jeho čtenáři vzájemně vyměňují rady, inspirace a nápady z oblasti zahrádkářství, kutilství v dílně a v domácnosti, vaření, zdraví či chovatelství. Pomáhají jim v tom poradenské rubriky renomovaných odborníků z výše uvedených oblastí i odborné články. Receptář také informuje čtenáře o novinkách v pracovních postupech, materiálech a výrobcích.

Předplatné časopisu receptář je doplněné o 4 speciály, které vycházejí každý rok. Objednavatelé tedy získávají v rámci ročního předplatného celkem 16 časopisů.

zakaznik@vyber.cz nebo tel. č. 810 800 020.

 

 

Receptář 10/2017

Říjen přikrášlí přírodu pestrobarevnou paletou. Stejně tak může při správné péči zářit naše zahrada. Získejte inspiraci pro podzimní truhlíky, sázejte cibuloviny, připravte se na topnou sezónu. Receptář vám poradí s pěstitelstvím od bonsají až po staré odrůdy jabloní a představí mnoho další inspirace pro kutily i gurmány.

Macešky, vřes nebo okrasná kapusta - to vše se hodí do Podzimního truhlíku(10-11). Zjistěte, jaké květiny mohou rozzářit okenní parapety a balkony i na podzim. Houbaře tentokrát potěšíme přehledem ryzců. Češi je příliš nesbírají, takže když je spolehlivě poznáte, budou Oranžové, černé i bílé (23) ryzce jen vaše. V říjnu se tak trochu těšíme, že si po sklizni na zahrádce odpočineme. Chyba lávky. Pokud Myslíme na podzim (24), začínáme sázet cibuloviny, opravovat nářadí, zakrývat zahradní jezírko a mnoho dalšího. Také byste rádi měli Čerstvé bylinky po celý rok (32-35), ale bojíte se je nešetrně vyrýpnout ze záhonu? Poradíme vám, jak je nejlépe přesadit do květináče a jak o ně pečovat v domácím prostředí.

Může být vápenitá, kyselá, písčitá, bohatá na draslík, bohatá na dusík... Půda je život (36-37) a když jí porozumíme, odmění nás každý rok bohatou úrodou. Víte,Jak se dělá bonsaj (38-41)? Pěstitel Petr Havelka vám poradí, jak na to. Nebo byste radši vysadili nějakou starou, místní odrůdu ovocných stromů? Medulu, Praskulu, Krvavku (44-46) a další polozapomenuté odrůdy jabloní, hrušní a slivoní můžete najít v našem přehledu. U dřeva zůstaneme, ale u toho palivového. Přípravy na topnou sezónu jsou v plném proudu a bez dobře udržovaného nářadí by to nešlo. Údržbu motorové pily lze zvládnout snadno a za pár minut (52). Technika nám ale pomáhá i doma. Náš redakční test tentokrát představí odšťavňovače, které vám pomohou se zpracováním úrody.


ČísloDatum, kdy bude časopis rozesílán
10/2017 27.9.2017 aktuální číslo
11/2017 25.10.2017
speciál zima 2017 7.11.2017
12/2017 28.11.2017
1/2018 28.12.2017

Přidat příspěvek k předplatnému tohoto časopisu

Bonusy k předplatnému časopisu Receptář + Speciál

Kouzlíme s bylinkami a kořením - dárek k předplatnému časopisu Receptář + Speciál
platí od 30.08.2017

Kouzlíme s bylinkami a kořením

Pro nové předplatitele: kniha Kouzlíme s bylinkami a kořením v hodnotě 798Kč. Kniha obsahuje 200 receptů, které v sobě skrývají bylinky i koření. Jejich účinky mohou zlepšit zdraví celé vaší rodiny a navíc skvěle chutnají!