Receptář + Speciál

Časopis plný tipů a nápadů. ... více
titulní strana časopisu Receptář + Speciál a jeho předplatné

Vydavatel časopisu: Tarsago Česká republika, s.r.o.

Typy předplatného

Roční+4xspeciál
396.00 Kč
Roční SIPO+4xspeciál
369.00 Kč
Čtvrtletní SIPO+speciál
93.00 Kč
Objednat předplatné Darovat předplatné

Časopis Receptář je plný tipů a nápadů z nejrůznějších oblastí zájmu, které mohou pomoci vyřešit každodenní problémy! Tento měsíčník je nejstarší a nejprodávanější český hobby magazín. Je jakýmsi fórem kutilů a zahrádkářů, na němž si jeho čtenáři vzájemně vyměňují rady, inspirace a nápady z oblasti zahrádkářství, kutilství v dílně a v domácnosti, vaření, zdraví či chovatelství. Pomáhají jim v tom poradenské rubriky renomovaných odborníků z výše uvedených oblastí i odborné články. Receptář také informuje čtenáře o novinkách v pracovních postupech, materiálech a výrobcích.

Předplatné časopisu receptář je doplněné o 4 speciály, které vycházejí každý rok. Objednavatelé tedy získávají v rámci ročního předplatného celkem 16 časopisů.

www.ireceptar.cz

Naše společnost eviduje pouze fyzické osoby podnikající a právnické osoby.
Objednávky pro soukromé osoby jsou přesměrovány na vydavatele.
Pro bližší informace, změnu či ukončení je třeba se obrátit na e-mail: zakaznik@vyber.cz nebo tel. č. 810 800 020.

 Receptář 12/2016

Prosinec patří k měsícům, které jsou snad nejtěsněji propojeny s tradicemi. Zatímco jedni nedají dopustit na tradiční vánoční pokrmy, jiní dávají přednost klasické výzdobě či klidnějšímu trávení adventního času. Věříme, že na 100 stranách prosincového Receptáře si každý najde tu svou inspiraci.
Zahrádkáři nemusí zahálet ani v zimě. Oč méně je v tomto času práce na zahradě, o to více můžete spřádat plány do nové sezóny. Poradíme vám, jak zahradu připravit co nejlépe na příchod mrazů (10-11) a jak nejlépe prořezávat keře a stromy v době klidu (38-41). Dozvíte se nač nezapomenout při ukládání osiva z vlastní sklizně (22-23). Dočtete se o pěstování celeru (24-25) a artyčoků (28-29). Představíme trojici stále oblíbenějších bylinek, které pomohou při nachlazení: rýmovník, angínovník a plicník (36-37).
V podání Petra Stupky přinášíme recepty na štědrovečerní večeri (49-53). Inspiraci na přípravu kapra nabízí 28 receptů našich čtenářů (54-59). K zahřátí si můžete připravit punč, svařené víno nebo grog (60-62). Nechybí ani návody na výrobu vánočních dekorací (64-67).
Pozvánkou na pěkný adventní výlet je reportáž o betlémářích v Třešti - Každoroční znovuzrození (78-80). Zatímco nevhodné výrobky, které se objeví pod vánočním stromečkem je možné ve většině případů vyměnit a nebo vrátit, se zvířaty to nejde. Co byste měli vědět, než se rozhodnete své blízké obdarovat živým tvorem? S podmínkami chovu, ale také nástrahami, které může péče o o králíky, myši, ptáky, morčata, kočky nebo psy přinést, vás seznámí Jindřich Spěvák (82-84). Kromě kutilských rad najdete i návod užitečný vánoční dárek. Krmítko můžete podle našeho návodu připravit jako stavebnici, kterou snadno sestaví začínající kutilové. (86-87).


ČísloDatum, kdy bude časopis rozesílán
12/2016 29.11.2016 aktuální číslo
1/2017 27.12.2016
2/2017 30.1.2017
3/2017 27.2.2017
speciál jaro 2017 13.3.2017
4/2017 29.3.2017
5/2017 25.4.2017
6/2017 30.5.2017
speciál léto 2017 13.6.2017
7/2017 27.6.2017
8/2017 25.7.2017
9/2017 29.8.2017
speciál podzim 2017 12.9.2017
10/2017 26.9.2017
11/2017 25.10.2017
speciál zima 2017 7.11.2017
12/2017 28.11.2017
1/2018 28.12.2017

Přidat příspěvek k předplatnému tohoto časopisu

Bonusy k předplatnému časopisu Receptář + Speciál

Tradiční řešení pro život - dárek k předplatnému časopisu Receptář + Speciál
platí do 24.12.2016

Tradiční řešení pro život

Pro nové předplatné:Kniha Tradiční řešení pro moderní život -1 500 vyzkoušených rad a tipů jak ušetřit . 6 knih v 1 obsahuje unikátní rady a tipy v oblastech každodenního života: ZAHRADA, BYDLENÍ, ÚKLID, ZDRAVÍ TĚLA I DUŠE, VAŘENÍ